Hier kunt u inloggen:

inloggen

Wilt u de leden van de personeelsvereniging ook laten profiteren van al deze kortingen?

Bent u werkgever en wilt u het personeel een leuke secundaire arbeidvoorwaarde bieden?

Wilt u ook uw korting aanbieden op deze site?

Wilt u meer weten over Arbeidsvoordeel.nl?

Aanbieders

  inloggen

Dierenrijk (bij Eindhoven)

Via Arbeidsvoordeel ontvangt u €3,50 korting per persoon op de toegangsprijs.


Safaripark Beekse Bergen

Via Arbeidsvoordeel.nl ontvangt u 7,00 euro korting per persoon op de toegangsprijs.


 

Dierenrijk (bij Eindhoven)

Lekker beesten tussen de dieren

 

Lekker beesten tussen de dieren? Dat kan in Dierenrijk (bij Eindhoven)! Hier kun je met de kippen op stok, slingeren als een aap en lopen als een ooievaar. Maar, in dit park sta je ook neus aan neus met ijsberen, zeehonden, tijgers, roofvogels en nog veel meer dieren! Dierenrijk is 365 dagen per jaar geopend! Bezoek ook de voederpresentaties. Als de verzorgers de dieren hun maaltijd geven, kun je van alles aan ze vragen. Wat voor voedsel krijgen de dieren? Houden ze ook van een lekkere snack tussendoor? En terwijl de verzorgers antwoord geven, kun je de dieren extra goed zien. Kijk bij binnenkomst in Dierenrijk op het dagprogramma voor de voedertijden.

 

Kinderboerderij

Hier wonen de leukste boerderijdieren! De dieren kunnen door jong en oud van dichtbij worden bekeken, geaaid en geknuffeld. Op het speciaal afgezette dierenplein hebben de boerderijdieren alle vrijheid om te bewegen. De kinderboerderij ligt naast de grote speeltuin voorin het park.

 

Racen op een schildpad!

Na snuffelen tussen de beestenboel op de kinderboerderij kun je – terwijl opa’s, mama’s en tante’s aanschuiven om te smullen in de Brabantse Hoeve – lekker beesten in de binnen- en buitenspeeltuin, of racen op funwheels die eruit zien als enorme schildpadden!

 

Pico & Sven wijzen de weg!

De vrolijke berberaap Pico en stoere ijsbeer Sven nemen je mee op een avonturentocht door Dierenrijk. Tijdens jouw tour door het park kom je dichtbij de bruine beren, haaien en apen. Bij elk verblijf vertellen Pico en Sven beestachtig leuke weetjes over de dieren!

 

Groepen & Zakelijk

Arrangementen
Dierenrijk hanteert voordelige groepstarieven voor groepen vanaf 20 personen. Voor een zorgeloze dag maak je gebruik van aantrekkelijke groepsarrangementen.
Horecamogelijkheden
Een dagje beesten tussen de dieren begint met een kop koffie of een glas limonade in de Brabantse Hoeve, het restaurant van Dierenrijk. Ook voor een lekkere snack, lunch of ijs kun je hier terecht. Bovendien kun je in de gezellige hoeve ook je (kinder)feestje, een borrel of bedrijfspresentatie organiseren. De Brabantse Hoeve is 365 dagen per jaar geopend.
Rondleidingen
Wilt u alles weten over de dieren en de laatste nieuwtjes? Reserveer dan een rondleiding door een van de deskundige gidsen.Tijdens een rondleiding van ca. 90 minuten bezoek je plekken waar de gewone bezoeker voorbij loopt! Ook hoort er een kijkje achter de schermen bij.

 

Schoolreisje

Een bezoek aan Dierenrijk betekent spelen, genieten, beleven en ontdekken. Door het maken van een interessante speurtocht komen de leerlingen alles te weten over ijsberen, haaien, vossen, tijgers en nog veel meer dieren. Bovendien zorgen de dierverzorgers er tijdens de voederpresentaties voor dat een dagje Dierenrijk ook hartstikke leerzaam is.

 

Evenementen

Dierenrijk verzorgt diverse evenementen voor jong en oud. Zie onze website.

 

 

 

Dierenrijk, beestachtig goed

 

Tarieven via Arbeidsvoordeel.nl

Via Arbeidsvoordeel.nl ontvangt u de volgende kortingen:

  • Kinderen tot en met 2 jaar gratis
  • Kinderen 3 tot en met 11 jaar en 65+ betalen € 13,00 (normale prijs € 16,00)
  • Kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen betalen € 13,00 (normale prijs € 16,00)

 

Openingstijden, Informatie en Reserveringen

Voor de openingstijden, de tarieven, de wijze van reserveren en voor meer uitgebreide en gedetailleerde informatie verwijzen wij u gaarne naar onze website.

 

Dierenrijk (bij Eindhoven)

Bezoekadres
Baroniehei
Nuenen
Postadres (niet gebruiken bij routeplanner/navigatiesysteem)
Heideschoor 24
5731 RG Mierlo
Tel. 0900-0200 (€0,20 p.m.)

www.dierenrijk.nl

 

Via Arbeidsvoordeel.nl ontvangt u € 3,00 korting per persoon op onze toegangsprijs. Uw tickets kunt u direct bestellen.

 

 

Verzend uw voordeelbon